Foodtruck & catering

Loco BBQ arrangementen Loco Buffet arrangementen

Geef uw bedrijfsfeest, tuinfeest, party of BBQ de finishing touch met de originele old-timer BBQ truck van loco.

Loco biedt diverse catering arrangementen, zoals hapjes, barbecues en buffetten. Ben je benieuwd welke catering arrangementen Loco allemaal nog meer te bieden heeft en hoe we dit doen? Stuur ons dan vrijblijvend een mail zodat we een afspraak kunnen maken om te kijken naar de mogelijkheden. We passen ons aanbod graag aan op jouw wensen en zetten samen iets lekkers op tafel met de catering aan huis.

Wij hebben een grote passie voor smaakvol en goed eten. Deze passie delen we graag met jou. We streven naar het perfecte aanbod om jou feest of gelegenheid tot een onvergetelijke dag te maken. Hierdoor weet je zeker dat je een geslaagd catering arrangement in huis haalt.

Heb je een feestje op de planning? Of wil je gewoon genieten van een geheel verzorgde barbecue? De barbecue catering van Loco biedt dan een perfecte uitkomst. In het zomerseizoen Komen we graag naar je toe met onze foodtruck of ofyer met mooie stukken vlees, verse groente en lekkere broden. Dat scheelt jou weer uren voorbereiding op je eigen feestje. Met Loco is jouw barbecuefeest op locatie eenvoudig te organiseren met een barbecue van Loco.

Wilt u meer informatie over onze foodtruck, bbq en catering?

Neem gerust contact op met Daan via daan(at)locolievelde.nl of via onderstaand contactformulier

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
arrow_upward