Feesten

Voor iedere bijeenkomst heeft Loco de juiste ruimte

Wilt u klein en intiem dan is er de Gelagkamer, heeft u iets meer personen op uw gastenlijst, dan is ons Grand-café populair. En pakt u echt groot uit dan is de Loods de perfecte ambiance voor uw feest of bijeenkomst. Bovendien kunt u bij mooi weer gebruik maken van ons overdekte buitenterras met eigen container bar. Kortom, genieten is niet zo moeilijk. Zegt u ’t maar, wij zorgen er graag voor dat het perfect is! 

Catering/ Foodtruck

Geef uw bedrijfsfeest, tuinfeest, party of BBQ de finishing touch met de originele old-timer BBQ truck van loco.

Loco biedt diverse catering arrangementen, zoals hapjes, barbecues en buffetten. Ben je benieuwd welke catering arrangementen Loco allemaal nog meer te bieden heeft en hoe we dit doen? Stuur ons dan vrijblijvend een mail zodat we een afspraak kunnen maken om te kijken naar de mogelijkheden. We passen ons aanbod graag aan op jouw wensen en zetten samen iets lekkers op tafel met de catering aan huis.

Wij hebben een grote passie voor smaakvol en goed eten. Deze passie delen we graag met jou. We streven naar het perfecte aanbod om jou feest of gelegenheid tot een onvergetelijke dag te maken. Hierdoor weet je zeker dat je een geslaagd catering arrangement in huis haalt.

Heb je een feestje op de planning? Of wil je gewoon genieten van een geheel verzorgde barbecue? De barbecue catering van Loco biedt dan een perfecte uitkomst. In het zomerseizoen Komen we graag naar je toe met onze foodtruck of ofyer met mooie stukken vlees, verse groente en lekkere broden. Dat scheelt jou weer uren voorbereiding op je eigen feestje. Met Loco is jouw barbecuefeest op locatie eenvoudig te organiseren met een barbecue van Loco.

Bekijk hier onze brochure
arrow_upward